Fyllingen i hundre

  HELTIDSANSATT: Fra 15. august 2010 skal Kjetil Fyllingen kun jobbe for ImF-UNG. (FOTO: KJETIL FYLLINGEN) Av Nils-Ove Støbakk Siden i høst har Kjetil Fyllingen vært engasjert i 50 prosent som nettkonsulent for ImF-UNG, 15. august øker stillingsprosenten hans til 100. Dermed slutter Fyllingen i Ung Misjon, barne- og ungdomsavdelinga til Sunnmøre Indremisjon, hvor han har […]

 Kjetil Fyllingen...

HELTIDSANSATT: Fra 15. august 2010 skal Kjetil Fyllingen kun jobbe for ImF-UNG. (FOTO: KJETIL FYLLINGEN)

Av Nils-Ove Støbakk

Siden i høst har Kjetil Fyllingen vært engasjert i 50 prosent som nettkonsulent for ImF-UNG, 15. august øker stillingsprosenten hans til 100. Dermed slutter Fyllingen i Ung Misjon, barne- og ungdomsavdelinga til Sunnmøre Indremisjon, hvor han har vært leder de siste fire årene.

Flytter til Stord
– Vi vokser ut av leiligheten, forklarer trebarnsfaren – som til sommeren skal ta over huset til foreldrene i Savågen på Stord.

– Foreløpig er det hjemmekontor som er planen, så må gjerne Samskipnaden komme med et godt tilbud om kontorplass, sier Kjetil spøkefullt.

Omreisende forkynner
I tillegg til å være nettkonsulent i 60 prosent, skal Kjetil blant annet jobbe 20 prosent som omreisende barne- og ungdomsforkynner.

– Det blir mest sannsynlig ei helg i måneden, rundt på leirer og den type ting. Eventuelt kombinert med nett-ting, hvis vi skal tilby litt mer hjelp til kretsene.

De siste 20 prosentene er tittelen «diverse» – hva nå det kan bety?

– Det er et veldig godt spørsmål, ler den kommende ImF-UNG-poteten.

– Men jeg tror det blir litt forefallende administrative ting.

Mesteparten av jobben skal uansett gå med til nettbasert arbeid, og målet til Kjetil Fyllingen er klart:

– Å være med på å forandre internett!

Ledertreningskonsulent
Også Karen Sofie Aasmyr (tidligere Romarheim) blir nå tettere knyttet til ImF-UNG. Ungdomskonsulenten i Nordhordland Indremisjon blir fra 1. januar innleid som ledertreningskonsulent.

– Hun vil ta en del reiseoppdrag knyttet opp til lederskolen, pluss at hun vil få ansvar for å jobbe fram en ungdomslederkonferanse høsten 2010 eller våren 2011, forteller Kenneth Foss. Den daglige lederen i ImF-UNG er glad for å ha knyttet til seg Kjetil og Karen Sofie.

– Med dette er vi på en måte kommet i mål med ansettelsene ut fra økningen i statsstøtte som vi fikk i 2009.

 

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.